“Dat ze zo gericht communiceren is heel waardevol voor onze klanten”

Auke Smits Publiciteit

Reclamebureau Auke Smits Publiciteit werkt al jaren samen met IDS Media. Het bureau heeft verschillende klanten voor wie het een aanvulling is om hun brochures, folders en posters te verspreiden in wachtkamers. “IDS Media is met hun niche de juiste partner met het juiste bereik.” vertelt Jeroen Smits. Maar misschien wel belangrijker vindt hij hun betrouwbaarheid en oplossingsgerichtheid. Daarnaast inspireren de twee communicatiespecialisten elkaar.

Case
Banner

Onderscheidend in communicatie

“Bij Auke Smits Publiciteit maken we voor onze klanten een compleet mediaplan. Wij zorgen voor de uitwerking, het artwork, voor het volledig ontzorgen van de klant dus. IDS Media is een onderdeel in de mediamix. Of eigenlijk een aanvulling daarop.”

IDS Media heeft een uniek bereik wat we niet op een andere manier kunnen krijgen

“Door met hen samen te werken onderscheiden we onszelf ook voor onze klanten. In dit geval is het vaak 1 plus 1 is 3.”

Betrouwbare partners

Goede resultaten zijn natuurlijk belangrijk. Maar als familiebedrijf hecht Auke Smits Publiciteit ook waarde aan betrouwbaarheid. “IDS Media is al jaren een fijne partner voor ons. Ze komen netjes hun afspraken na, nemen tijdig contact op. Vooral omdat wij intermediair zijn tussen hen en onze klanten is dat erg belangrijk. Er kan natuurlijk altijd iets voorvallen, maar dan weten ze nette oplossingen te vinden.”

Je kan van hen op aan, ook in moeilijke tijden.

“Wat IDS Media uitdraagt op hun eigen site, dat onderschrijf ik wel. Neem de coronacrisis; daar hadden we allemaal last van als bedrijven. Dan is het prettig om te merken dat ze in goede en slechte tijden meedenken en oplossingsgericht blijven. Dat hebben wij zelf ook hoog in het vaandel.”

Elkaar inspireren

“Eens in zoveel tijd hebben we contact met elkaar en dan nemen we de ontwikkelingen binnen ons bedrijf en de communicatiesector door. Dan komen er ook weer nieuwe mogelijkheden ter sprake. Soms simpelweg omdat het netwerk van IDS weer verder uitgebreid is waardoor die weg weer interessanter wordt voor een aantal van onze klanten. Juist die hele gerichte communicatie is goed voor de resultaten, maar het is budgettair gezien ook interessant voor onze klanten.”

“We doen natuurlijk ook responsmetingen. Dan kunnen we vaak ook goed herleiden waar wat vandaan komt qua resultaat. Het is leuk om te merken dat IDS Media meedenkt met die plannen. En ze houden je up to date wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn. We trekken goed met elkaar op en inspireren elkaar. Ik hoop in de toekomst zo met hen te blijven werken.”

Lees meer verhalen vanuit de wachtkamer

Artikel, InsightWachtkamerscherm
Banner

De lente in de wachtkamer

InterviewBrochure, Overhandiging
Banner

Communicatie is van levensbelang

Blijf op de hoogte van waardevolle insights en ontwikkelingen rondom wachtkamercommunicatie.