Zo bereik je miljoenen mensen in heel Nederland.

  • 11.543

    wachtkamers

    IDS bezoekt meer dan 11.000 wachtkamers door heel Nederland.

  • 14.685

    zorgprofessionals

    Alleen al bij huisartsen bereiken wij 14.685 zorgprofessionals

MapMapMapMap
Banner

Een vertrouwd gezicht in de Nederlandse wachtkamers

De zorgprofessional heeft het druk. Toch wilt u graag aandacht voor uw campagne en samenwerken aan bijvoorbeeld preventie of bewustwording. De medewerkers van IDS zijn met regelmaat in de wachtkamers te vinden voor werkzaamheden. Het is dan mogelijk om een pakket met informatie persoonlijk te overhandigen aan artsen of assistenten.

Onze partners in de zorgsector weten dat IDS een onafhankelijke partij is en staat voor betrouwbare informatie. Ze kennen onze medewerkers vaak persoonlijk. Dat is een meerwaarde bij het overhandigen van een informatiepakket. Bovendien is er daardoor ook de mogelijkheid om terugkoppeling te krijgen; is het pakket aangenomen en wat zijn de reacties?

Banner

IDS denkt graag met je mee

IDS helpt met de strategie, campagneontwikkeling, distributie en rapportage. Ook bieden we veel meer dan alleen ons netwerk in de vele wachtkamers in Nederland. Dankzij onze voelsprieten in de zorgsector kunnen we heel goed meedenken. Met welke strategie en campagne behaal je het grootste effect? We geven advies en ondersteuning op maat.

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw campagne via verschillende media op de juiste manier en op de juiste plaats in de wachtkamer komt. Daarbij kunnen we ons ook richten op specifieke doelgroepen of locaties. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in de wachtkamer kunnen wij helpen jouw campagne aan te scherpen.

Aan de slag met jouw boodschap in de wachtkamer?

Kom nu in contact of bel direct met 070 364 42 96
Image
Annebert Simons

Business Manager

Wat wij schreven over communicatie in de wachtkamer

CaseBrochure, Poster, Wachtkamerscherm
Banner

‘Hartfalen eerder herkennen’ van Hartstichting

Interview
Banner

Via de wachtkamer naar een gezonder Nederland

Download nu onze brochure voor meer informatie