IDS Nederland, experts in wachtkamercommunicatie

Bij gezondheidscommunicatie moet je de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep krijgen. Betrouwbaarheid en onafhankelijkheid zijn daarbij voor ons van groot belang. Patiënten moeten goede informatie krijgen. En we willen zorgprofessionals werk uit handen nemen waar dat kan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze opdrachtgevers een effectief communicatieplatform hebben. We zijn gewend om snel te schakelen en creatief mee te denken om zoveel mogelijk te bereiken met een campagne. Dankzij ons grote netwerk door heel Nederland, een team van professionals en ruim 30 jaar ervaring zijn we expert en marktleider op dit gebied. Zo werken we samen aan een gezonder Nederland.

Banner

We ontzorgen de zorgprofessionals

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor ons allemaal. Er is ook steeds meer behoefte aan informatie over gezondheid. Wij zien de wachtkamer als verlengstuk van een consult. Hier kunnen we de drempel verlagen voor mensen om medische vragen te stellen of handvatten geven om ziekte in de toekomst te voorkomen. Zo ondersteunen we de dagelijkse dialoog tussen patiënten en zorgprofessionals.

Patiënt optimaal informeren

Ons doel is de patiënt optimaal te informeren, de zorgprofessional te ontzorgen en onze opdrachtgevers een efficiënt communicatieplatform te bieden. Dit doen wij door als onafhankelijke partij te luisteren naar de behoefte aan informatie van zowel de patiënt als de zorgprofessional en die af te stemmen op de gezondheidsinformatie van onze opdrachtgevers.

Wij hebben lange termijn relaties met zowel de zorgprofessionals als opdrachtgevers, waarin openheid en het maken van duidelijke afspraken centraal staan. Voor onze medewerkers zijn wij een stabiele werkgever en bieden wij een dynamische en flexibele werkomgeving.

Banner

We staan voor juiste, betrouwbare informatie

In een betrouwbare omgeving als de wachtkamer staat betrouwbaarheid van de informatie voorop. Juist in een tijd waarin mensen soms overspoeld worden met niet passende of zelfs onjuiste informatie over gezondheid.
Onze opdrachtgevers zijn organisaties die zich richten op zorg en levensstijl zoals overheden, patiëntenverenigingen, zorgaanbieders en andere gezondheidsorganisaties. We werken vaak jarenlang met deze solide partners. Wanneer we afspraken maken met zowel de zorgprofessionals als opdrachtgevers staan openheid en duidelijkheid centraal.

We weten hoe je de boodschap aantrekkelijk verpakt

Wij geloven in de kracht van de wachtkamer, dichtbij de zorgzoekende. Wanneer je daar dan ook nog goed afstemt op de doelgroep en de best passende communicatiemiddelen inzet behaal je echte resultaten. We maken de juiste mix van print, digitaal en interactieve content.
We blijven ons altijd verdiepen in nieuwe manieren om mensen nog beter te bereiken en ons netwerk nog verder uit te breiden.

Onze ambitie is om dé onafhankelijke experts te zijn en te blijven in wachtkamercommunicatie in Nederland. De gezondheid van de patiënt staat bij ons daarbij altijd voorop.

Onze opdrachtgevers

De mensen van IDS Nederland

Banner
Lisa-Jane Horgan

Countrymanager

Banner
Henk Reinieren

Logistics & Operationsmanager

Banner
Sabine Eyken Sluyters

Logistics & Operations Assistant

Banner
Annebert Simons

Businessmanager

Banner
Khristyl Clerigo

Sales & Management Assistant

Banner
Aniek Diphoorn

Accountmanager

Banner
Thom Veldman

Marketing & Communicatie

Banner
Jurgen de Vries

Creative Design

Banner
Louise Valster

Digitaal Support Medewerker

Banner
Annefleur van Driessel

Digitaal Support Medewerker

Onderdeel worden van ons team?

Bij IDS Nederland zijn we altijd op zoek naar mensen die samen met ons de awareness rond gezondheid willen verbeteren. Bekijk hieronder onze vacatures.

Online marketing (afstudeer) Stagiair(e)

Online MarketingParttime

Buitendienstmedewerker

BuitendienstField Research