Banner

We ontzorgen de zorgprofessionals

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor ons allemaal. Er is ook steeds meer behoefte aan informatie over gezondheid. Wij zien de wachtkamer als verlengstuk van een consult. Hier kunnen we de drempel verlagen voor mensen om medische vragen te stellen of handvatten geven om ziekte in de toekomst te voorkomen. Zo ondersteunen we de dagelijkse dialoog tussen patiënten en zorgprofessionals.

Patiënt optimaal informeren

Ons doel is de patiënt optimaal te informeren, de zorgprofessional te ontzorgen en onze opdrachtgevers een efficiënt communicatieplatform te bieden. Dit doen wij door als onafhankelijke partij te luisteren naar de behoefte aan informatie van zowel de patiënt als de zorgprofessional en die af te stemmen op de gezondheidsinformatie van onze opdrachtgevers.

Wij hebben lange termijn relaties met zowel de zorgprofessionals als opdrachtgevers, waarin openheid en het maken van duidelijke afspraken centraal staan. Voor onze medewerkers zijn wij een stabiele werkgever en bieden wij een dynamische en flexibele werkomgeving.

Banner

We staan voor juiste, betrouwbare informatie

In een betrouwbare omgeving als de wachtkamer staat betrouwbaarheid van de informatie voorop. Juist in een tijd waarin mensen soms overspoeld worden met niet passende of zelfs onjuiste informatie over gezondheid.
Onze opdrachtgevers zijn organisaties die zich richten op zorg en levensstijl zoals overheden, patiëntenverenigingen, zorgaanbieders en andere gezondheidsorganisaties. We werken vaak jarenlang met deze solide partners. Wanneer we afspraken maken met zowel de zorgprofessionals als opdrachtgevers staan openheid en duidelijkheid centraal.

We weten hoe je de boodschap aantrekkelijk verpakt

Wij geloven in de kracht van de wachtkamer, dichtbij de zorgzoekende. Wanneer je daar dan ook nog goed afstemt op de doelgroep en de best passende communicatiemiddelen inzet behaal je echte resultaten. We maken de juiste mix van print, digitaal en interactieve content.
We blijven ons altijd verdiepen in nieuwe manieren om mensen nog beter te bereiken en ons netwerk nog verder uit te breiden.

Onze ambitie is om dé onafhankelijke experts te zijn en te blijven in wachtkamercommunicatie in Nederland. De gezondheid van de patiënt staat bij ons daarbij altijd voorop.

Onze opdrachtgevers

Humanitas logo
Minder Logo

De mensen van IDS Nederland

Banner
Lisa-Jane Horgan

Countrymanager

Banner
Henk Reinieren

Logistics & Operationsmanager

Banner
Sabine Eyken Sluyters

Logistics & Operations Assistant

Banner
Annebert Simons

Businessmanager

Banner
Khristyl Clerigo

Business and Process Management

Banner
Rogier Heller

Accountmanager

Banner
Thom Veldman

Marketing & Communicatie

Banner
Joost Eggink

Marketing & Communicatie

Banner
Louise Valster

Sales & Support

Banner
Annefleur van Driessel

Support & Creative Design

Banner
Paola Freilino

Support & Process Management

Onderdeel worden van ons team?

Bij IDS Media zijn we altijd op zoek naar mensen die samen met ons de awareness rond gezondheid willen verbeteren. Bekijk hieronder onze vacatures.

Medewerker Sales Support

Sales & Account Management

Buitendienstmedewerker

BuitendienstField Research