Dit is waarom al meer dan 2.000 huisartsen kiezen voor een wachtkamerscherm

“Patientenzorg gaat altijd voor, je hebt geen tijd om als praktijkhouder achter de knoppen te zitten.”

Wilt u nou weten wat de voordelen zijn van zo'n wachtkamerscherm? Wij interviewden de praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Kloosterpad over zijn ervaringen met IDS Media en onze wachtkamercommunicatie.

testimonial-video-image
Banner

Communicatie in de wachtkamer neemt werk uit handen

Het delen van praktische informatie op een wachtkamerscherm kan veel vragen voorkomen. Bovendien maken de geanimeerde en gevarieerde boodschappen op het scherm het wachten wat aangenamer. Een fijn welkom voor uw patiënten en een professionele, moderne uitstraling.

Wij zien de wachtkamer ook als een verlengstuk van een consult. Een omgeving waar mensen als vanzelf al stilstaan bij hun gezondheid. De betrouwbare informatie op het wachtkamerscherm leent zich uitstekend voor preventie en moet de zorgprofessional ondersteunen. Juist in een tijd waarin uw patiënten misschien ook onjuiste informatie tegenkomen op internet, biedt de wachtkamer een kans om helderheid te geven.

Banner

Onze partners leveren actuele en betrouwbare content

Wij werken al jaren samen met partners als Thuisarts.nl, het RIVM en NHG. Maar ook stichtingen als KWF, de Hartstichting en het Voedingcsentrum. De communicatiespecialisten weten belangrijke boodschappen over bijvoorbeeld preventie aantrekkelijk te verpakken. Daarbij spelen we ook in op actualiteiten en seizoensgebonden informatie zoals ‘zon verstandig’, ‘Stoptober’ en ‘Week van de teek’.

U kunt zelf ook gemakkelijk eigen informatie over uw praktijk op het scherm plaatsen. Bijvoorbeeld de openingstijden, aanwezigheid van artsen of lokaal nieuws. Alles in uw eigen huisstijl. Wij kunnen u daar kosteloos bij helpen.

Het voordeel van het wachtkamerscherm vind ik dat we altijd up to date zijn. Wij kunnen onze informatie er makkelijk op kwijt en IDS houdt goed in de gaten wat er op het moment actueel is en nog belangrijker: spelen daar ook op in. Patiënten ervaren het ook als heel prettig. Het invoeren van eigen informatie gaat erg gebruiksvriendelijk. Wat de service betreft, is IDS top! Altijd vriendelijk, behulpzaam en vragen worden direct opgepakt en opgelost.

Huisartsenpraktijk Lupine Alphen a/d RijnHuisarts
v.a.€ 1,-per dag

IDS levert en plaatst het nieuwste 43" professionele LED digitale informatiescherm in de wachtkamer.

Onze installateurs zullen ervoor zorgen dat uw scherm hangt en klaar is voor gebruik.

Wij zorgen kosteloos voor informatieve slides in uw eigen huisstijl met behulp van aangeleverde formats. De software biedt u ook de mogelijkheid om dit zelf op eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze in te vullen.

Naast uw eigen informatie, plaatsen wij ook relevante gezondheidsinformatie van onder andere: Thuisarts. nl, het RIVM, KWF, de Hartstichting en healthQuiz.nl

Voor het plaatsen van praktijkinformatie krijgt u een duidelijke uitleg en gebruiksaanwijzing. Mocht u er niet uitkomen, staat onze helpdesk telefonisch voor u klaar.

Bij schade aan het scherm, zullen wij deze kosteloos repareren of vervangen.

Een all-in prijs vanaf 1 euro per dag voor het scherm, de installatie en de volledige service van IDS.

Optimale ondersteuning, zonder extra kosten. IDS biedt u een all-inclusive service. Het beeldscherm, de installatie, de software, de content, service en onderhoud zijn allemaal inbegrepen. Dat kan al vanaf 1 euro per dag exclusief BTW. Voor informatie over andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Wat komt er op mijn wachtkamerscherm?

image
Welkom in onze praktijk

Uw eigen praktijkinformatie

image
Openingstijden

Uw eigen praktijkinformatie

image
Ons team

Uw eigen praktijkinformatie

image
Herhaalrecepten

Uw eigen praktijkinformatie

Rijksoverheid

Zorg goed voor jezelf

Voedingscentrum

Eetwissel

Thuisarts

Zonnebrand

healthQuiz

Hygiëne

image
NU.nl | Gezondheid

Live feeds

Kenniscentrum Sport & Bewegen

Beweegrichtlijnen

Slachtofferhulp
Hartstichting

Luister naar je hart

Patientenfederatie

Samen Beslissen

Aan de slag met een digitaal wachtkamerscherm van IDS?

Plan een demo of bel direct met 070 364 42 96
Image
Louise Valster

Wachtkamer Expert

Wat wij schreven over communicatie in de wachtkamer

InterviewWachtkamerscherm
Banner

Het wachtkamerscherm: voor zorgprofessional en patiënt

Artikel, Insight
Banner

Medische taboes doorbreken? Het gesprek begint al in de wachtkamer

Wilt u meer weten over alle voordelen van een wachtkamerscherm?